Microsoft Excel is een krachtige tool die al decennialang wordt gebruikt in verschillende sectoren over de hele wereld. Hoewel het vaak wordt geassocieerd met het maken van eenvoudige spreadsheets en het uitvoeren van basisberekeningen, biedt Excel eigenlijk een scala aan mogelijkheden die niet wat aan de oppervlakte zichtbaar zijn. Met zijn uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit heeft Excel zich bewezen als een onmisbaar instrument voor professionals in diverse vakgebieden, van financiën en boekhouding tot wetenschap en engineering.

Microsoft Excel is een krachtige tool die al decennialang wordt gebruikt in verschillende sectoren over de hele wereld. Hoewel het vaak wordt geassocieerd met het maken van eenvoudige spreadsheets en het uitvoeren van basisberekeningen, biedt Excel eigenlijk een scala aan mogelijkheden die verder gaan dan het oppervlak. Met zijn uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit heeft Excel zich bewezen als een onmisbaar instrument voor professionals in diverse vakgebieden, van financiën en boekhouding tot wetenschap en engineering.

Zoals we al eerder naar jullie hebben gecommuniceerd zijn wij niet meer gevestigd aan de Hertenlaan te Assen. Daarnaast hebben we ook afgezien van een vaste plek in Groningen. Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken gaan we voor flexibiliteit en bieden we onze trainingen aan op verschillende plekken in Nederland zoals Groningen, Leeuwarden, Assen en Zwolle.

Het kan weer!

Verrassend hoe snel dingen kunnen veranderen. Aan de andere kant is verandering eigenlijk het enige consistente in het leven. Een ding is in ieder geval zeker: Het jaar is weer voorbij gevlogen!

Een sjabloon, wat is het?

Wanneer we de betekenis van het woord sjabloon googelen komen we zoals gebruikelijk verschillende betekenissen tegen.

  • Een uitgesneden blad waarmee men bepaalde figuren e.d. gemakkelijk kan natekenen.
  • Een geijkt model.
  • Een grafische vorm die voor herhaaldelijk gebruik is bedoeld.

De vakantie zit er weer bijna aan te komen, de meeste van jullie gaan lekker op pad, een tijd om even tot rust te komen en na te denken. Mocht je al plannen hebben om je verder te scholen in de verschillende microsoft office onderdelen aan het einde van het jaar of kom je erachter dat dit je werk na de vakantie een stuk makkelijker zal maken, hebben wij een leuk aanbieding voor je: de 365 zomerdeals!

Wie wil dat nou niet en is het te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Hieronder leggen we in het kort uit hoe het werkt!

Windows 11 is een Windows besturingssysteem ontwikkeld door Microsoft. De overstap van Windows 10 zal gratis zijn. De verwachting is dat Windows 11 eind 2021 beschikbaar komt.

Thuiswerken is de norm geworden. Werk bureaus worden ingeruild voor de keukentafel, de beveiligde netwerkomgeving van de werkgever wordt vervangen door een thuisnetwerk en vergaderingen en andere contactmomenten vinden enkel nog digitaal plaats. Het moge duidelijk zijn dat dit enorme gevolgen heeft voor de normale bedrijfsvoering en tegelijkertijd de bescherming van persoonsgegevens.

Ondanks de vele Document Beheer Systemen die Microsoft Word slechts gebruiken om sjablonen te vullen, blijft het gebruik van de complete Word versie verrassend leuk en spannend, omdat er telkens weer nieuwe componenten aan worden toegevoegd.