De informatie op de juiste manier bij de juiste persoon?

Sharepoint van Microsoft biedt de mogelijkheid om informatie te delen. Binnen organisaties wordt Sharepoint vaak gebruikt in de vorm van een intranet. Via een dergelijke website kunnen medewerkers onderling gemakkelijk online samenwerken. Vergaderingen vinden sneller plaats of zijn zelfs overbodig.

Wilt u ook efficiënter werken met Sharepoint?
Bent u verantwoordelijk voor de intranetomgeving binnen uw bedrijf? Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten in updates van Sharepoint? Dan bieden de Sharepoint trainingen van Smidt Kennisprovider uitkomst.

Wat kunt u doen met Microsoft Sharepoint?

Met Microsoft Sharepoint heeft u de volgende mogelijkheden:
Opzetten van een website voor informatie-uitwisseling; Online samenwerken binnen een groep of organisatie; Opslaan van documenten in bibliotheken; Uitwisselen van informatie met onder andere fora, enquêtes, taken en agenda’s.

Welke Sharepoint trainingen kunt u volgen?

Smidt Kennisprovider biedt de volgende Sharepoint trainingen aan. Wij werken in heel Nederland op locatie maar ook vanuit onze eigen Trainingsruimtes. U vindt ons vaak in Groningen, Friesland en Drenthe. Tevens geven wij trainingen in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Wij gaan de samenwerking graag met u aan.

Daarnaast leveren wij Sharepoint maatwerk training . Passend bij uw situatie en bedrijf. In één van onze trainingscentra of op locatie.

Boek direct een training of maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.