Microsoft Office efficiënt in uw bedrijf?

U kent het wel; telkens als uw bedrijf net ingesteld is op een nieuw softwarepakket van Microsoft Office, blijkt er weer een nieuwe versie op de markt te komen. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Uiteraard hoeft u hier niet altijd direct op te reageren, maar achterlopen op de markt is ook geen optie. Regelmatig upgraden of uw medewerkers nog efficiënter gebruik laten maken van uw huidige Office pakketten, zorgt ervoor dat uw bedrijf up to date blijft.

Hoe kunnen wij u helpen?

Smidt Kennisprovider helpt u daarbij. Middels Office trainingen, geheel passend bij uw behoeftes en bedrijf. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Smidt Kennisprovider biedt Office trainingen op maat. Voor beginners, gevorderden en experts. Bij u in het bedrijf, op onze Laptops of in één van onze trainingsruimtes of elders op locatie.

Welke office trainingen kunt u volgen?

Smidt Kennisprovider biedt u voor de volgende Microsoft Office onderdelen trainingen aan.

U kunt op één van de bovenstaande onderdelen klikken om specifieke informatie te krijgen over de verschillende trainingen die wij geven per Microsoft Office programma. Tevens vindt u hier uitleg over onze werkwijze, inhoud van de trainingen en de verdere mogelijkheden.