Microsoft Project is in vele opzichten een programma met diverse functies. Microsoft Project is een applicatie om projecten te beheersen. Met Microsoft Project kunt u het hele project plannen, resources en deadlines in kaart brengen en wordt direct inzichtelijk of en wanneer bijsturing noodzakelijk is en wat de gevolgen van vertraging zijn voor de overige taken in het project.

Smidt Kennisprovider heeft in samenwerking met zijn freelance Microsoft Project trainers een opzet gemaakt om voor bedrijven die veelvuldig met Project werken een passende maatwerk training in Microsoft Project te verzorgen. In deze maatwerk training voor Microsoft Project kiest het bedrijf zelf de te trainen onderwerpen om zo optimaal gebruik te maken van de trainingsdagen.

Voor deze training in Microsoft Project, gaat Smidt Kennisprovider in samenspraak met de klant en de desbetreffende trainer een eigen programma maken. Diverse onderwerpen zoals resources aan taken koppelen, een bedrijfskalender maken, voortgang bijwerken, projectinformatie afdrukken, een basislijn vastleggen zijn enkele opties voor de training. Andere opties zijn in samenspraak met de trainer beschikbaar en kunnen gekozen worden uit diverse niveaus (basis, gevorderd of expert).

Deze maatwerk trainingen in Microsoft Project kunnen wij verzorgen in alle aanwezige Microsoft Project versies. Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Project. U kunt via deze link in contact komen voor een Microsoft Project maatwerk training.