Zoals we al eerder naar jullie hebben gecommuniceerd zijn wij niet meer gevestigd aan de Hertenlaan te Assen. Daarnaast hebben we ook afgezien van een vaste plek in Groningen. Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken gaan we voor flexibiliteit en bieden we onze trainingen aan op verschillende plekken in Nederland zoals Groningen, Leeuwarden, Assen en Zwolle.

In Groningen kun je ons vinden in het mooie Flonk Hotel Zuid, omringd door het prachtige natuurgebied Hoornsemeer. Hier kun je niet alleen onze trainingen volgen, maar ook gratis parkeren en zelfs overnachten als dat handig voor je is. Naast Flonk Hotel zuid wijken wij soms uit naar van der Valk hotel Zuidbroek wanneer handig.

Leeuwarden is ook een optie. We gebruiken hier de mogelijkheden van het Van der Valk hotel. Voor de Assenaren blijven we lekker centraal met een ruimte in het gebouw van Flexible Workplace. Het is goed bereikbaar met het OV en we hebben ruimte voor alle mogelijke trainingen. Als je Zwolle verkiest, bieden we trainingen in het Van der Valk Hotel Zwolle. Goede bereikbaarheid en alle juiste faciliteiten voor een geslaagde trainingssessie.

Oh en vergeet onze in-company trainingen niet. We kunnen naar jullie bedrijf toe komen met onze mobiele trainingslocatie, inclusief maximaal 10 laptops. Het maakt niet uit waar je in Nederland gevestigd bent, we brengen de training naar je toe.

We hebben er zin in om je te helpen met toptrainingen en heten je welkom op onze verschillende locaties. Tot snel!