Microsoft Outlook is in vele opzichten een programma met diverse functies. Kenmerkend voor Microsoft Outlook zijn de verschillende geautomatiseerde opdrachten, waardoor het voor de gebruiker eenvoudig is om bijvoorbeeld met terugkerende agenda momenten, afwezigheidinstellingen, snelle stappen gebruiken of te werken met gedeelde agenda’s.

Smidt Kennisprovider heeft in samenwerking met zijn freelance Microsoft Outlook trainers een opzet gemaakt om voor bedrijven die veelvuldig met Outlook werken een passende maatwerk training in Microsoft Outlook te verzorgen. In deze maatwerk training voor Microsoft Outlook kiest het bedrijf zelf de te trainen onderwerpen om zo optimaal gebruik te maken van de trainingsdagen. Wij werken in heel Nederland op locatie maar ook vanuit onze eigen Trainingsruimtes. U vindt ons vaak in Groningen, Friesland en Drenthe. Tevens geven wij trainingen in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Wij gaan de samenwerking graag met u aan.

Voor deze training in Outlook, gaat Smidt Kennisprovider in samenspraak met de klant en de desbetreffende trainer een eigen programma maken. Diverse onderwerpen zoals extra tijdzone weergeven, auto archiveren, zoeken met meerdere criteria, contactpersonen automatisch opslaan zijn enkele opties voor de training. Andere opties zijn in samenspraak met de trainer beschikbaar en kunnen gekozen worden uit diverse niveaus (basis, gevorderd , archiveren of ‘Getting things done’).

Deze maatwerk trainingen in Microsoft Outlook kunnen wij verzorgen in alle aanwezige Microsoft Outlook versies. Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Outlook. U kunt via deze link in contact komen voor een Microsoft Outlook maatwerk training.