Up to date met tekstverwerking?

Van alle tekstverwerkingspakketten is Microsoft Word het best bekend. Hoe gebruikt u tekstverwerkingssoftware? Heeft u ondersteuning nodig bij een aantal functionaliteiten van Microsoft Word? Smidt Kennisprovider biedt Word trainingen op maat. Geschikt voor de gebruiker, maar vooral rekening houdend met de wensen en mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Welke Word trainingen heeft u nodig?

Of het nu gaat om Word trainingen voor de beginnende of de gevorderde gebruiker; Smidt Kennisprovider biedt voor elke doelgroep en ieder niveau een passende training. Tevens kunt u trainingen samenstellen naar behoefte. Waar u ook voor kiest, de maatwerk Word trainingen van Smidt Kennisprovider stellen u in staat om snel en efficiënt teksten te verwerken.

Welke Word trainingen kunt u volgen?

De volgende Word trainingen worden standaard aangeboden door Smidt Kennisprovider. Wij werken in heel Nederland op locatie maar ook vanuit onze eigen Trainingsruimtes. U vindt ons vaak in Groningen, Friesland en Drenthe. Tevens geven wij trainingen in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Wij gaan de samenwerking graag met u aan.

Per training staat aangegeven wat de voorwaarden en condities zijn. Maar nog belangrijker; welk doel u met deze Word trainingen bereikt.

Lees verder bij de verschillende Word trainingen. Nog beter; schrijf u direct in middels onderstaand inschrijfformulier / kijk op de kalender wanneer deze Word trainingen worden aangeboden.

Wilt u liever een andere datum of tijdstip?
Neem vrijblijvend contact op middels het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.