Microsoft Excel is in vele opzichten een programma met diverse functies.

Kenmerkend voor Microsoft Excel zijn de verschillende geautomatiseerde opdrachten, waardoor het voor de gebruiker eenvoudig is om bijvoorbeeld een kolom met overeenkomstige gegevenstypen in te voegen of een eigen aangemaakte lijst in te voegen. Smidt Kennisprovider heeft in samenwerking met zijn freelance Microsoft Excel trainers een opzet gemaakt om voor bedrijven die veelvuldig met Excel werken een passende maatwerk training in MS Excel te verzorgen.

In deze maatwerk training voor Microsoft Excel kiest het bedrijf zelf de te trainen onderwerpen om zo optimaal gebruik te maken van de trainingsdagen.

Voor deze training in Excel, gaat Smidt Kennisprovider in samenspraak met de klant en de desbetreffende trainer een eigen programma aanmaken. Diverse onderwerpen zoals grafieken, draaitabellen, voorwaardelijke opmaak of het bepalen van de opmaak van een werkblad zijn enkele opties voor de training. Andere opties zijn in samenspraak met de trainer beschikbaar en kunnen gekozen worden uit de verschillende Excel niveaus (Intro, Gevorderd of Expert).

Deze maatwerk trainingen in Microsoft Excel kunnen wij verzorgen in alle aanwezige Microsoft Excel versies. Wij werken in heel Nederland op locatie maar ook vanuit onze eigen trainingsruimtes. U vindt ons vaak in Groningen, Friesland en Drenthe. Tevens geven wij trainingen in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Wij gaan de samenwerking graag met u aan.

Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Office dan kunt u via deze link in contact komen voor een Microsoft Excel maatwerk training.