Complexe gegevens in één oogopslag duidelijk?

Hoe maakt u complexe gegevens inzichtelijk? Werkt u dagelijks met ingewikkelde gegevens en tabellen? Heeft u behoefte aan een programma waarmee u data voor anderen visualiseert? Volg dan de Visio trainingen van Smidt Kennisprovider.

Waarom Microsoft Visio?

Microsoft Office Visio is software voor het tekenen en maken van diagrammen waarmee IT-professionals en technische gebruikers ingewikkelde informatie kunnen visualiseren, verkennen en communiceren. U kunt ingewikkelde tekst en tabellen, die moeilijk te begrijpen zijn, omzetten in Visio-diagrammen die de informatie in één oogopslag weergeven.

Wat kunt u doen met Microsoft Visio?

Met Microsoft Visio heeft u de volgende mogelijkheden: Grafische- / tekentoepassing; Complexe gegevens visualiseren, verkennen en communiceren; Interpreteren van gecompliceerde teksten en tabellen; IT-beheer; Ontwerpen van gebruikersinterfaces; Bedrijfsprocessen weergeven.

Welke Visio trainingen kunt u volgen?

Om kennis te maken met Microsoft Visio biedt Smidt Kennisprovider een introductietraining aan;

Daarnaast leveren wij maatwerktrainingen. Passend bij uw situatie en bedrijf. In één van onze trainingscentra of op locatie. Wij werken in heel Nederland op locatie maar ook vanuit onze eigen Trainingsruimtes. U vindt ons vaak in Groningen, Friesland en Drenthe. Tevens geven wij trainingen in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Wij gaan de samenwerking graag met u aan.

Boek direct een training of maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.