Wilt u een betrouwbaar besturingssysteem?

Windows, oftewel vensters, is de naam die Microsoft gebruikt voor een besturingsprogramma voor personal computers. Het gebruik van deze vensters vereenvoudigde in de jaren 90 van de vorige eeuw het werken met computers en software. Vele versies en updates zijn er sindsdien verschenen. Onder Windows draaien verschillende softwarepakketten, zoals Microsoft Office.

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van alle mogelijkheden binnen Windows? Bent u geïnteresseerd in de nieuwste updates? Volg dan de Windows training van Smidt Kennisprovider.

Waarom Microsoft Windows?

U kunt Microsoft Windows gebruiken voor uw vaste computer. Er zijn versies voor thuis en een versies voor professionals. De veelheid van toepassingen maakt dit besturingssysteem tot een zeer handig en betrouwbaar programma. Liever gezegd; een verzameling van programma’s.

Smidt Kennisprovider biedt een introductietraining Windows aan. Wilt u liever maatwerk? Ook daar zijn vele mogelijkheden voor. Wij werken in heel Nederland op locatie maar ook vanuit onze eigen Trainingsruimtes. U vindt ons vaak in Groningen, Friesland en Drenthe. Tevens geven wij trainingen in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Wij gaan de samenwerking graag met u aan.

Welke Windows trainingen kunt u volgen?

Smidt Kennisprovider biedt introductietrainingen aan voor Windows maatwerktraining. Hierin leert u o.a. programma’s en bestanden te beheren, beeldscherminstellingen te configureren en om te gaan met de nieuwste versies van Windows Explorer voor het internet. Lees verder bij de verschillende trainingen of schrijf u direct in.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ons kantoor.