Microsoft Powerpoint is in vele opzichten een programma met diverse functies. Kenmerkend voor Microsoft Powerpoint zijn de verschillende geautomatiseerde opdrachten, waardoor het voor de gebruiker eenvoudig is om bijvoorbeeld de presentatie met een tijdsinstelling continue en volledig te laten uitvoeren. Smidt Kennisprovider heeft in samenwerking met zijn freelance Microsoft Powerpoint trainers een opzet gemaakt om voor bedrijven die veelvuldig met Powerpoint werken een passende maatwerk training in Microsoft Powerpoint te verzorgen.

In deze maatwerk training voor Microsoft Powerpoint kiest het bedrijf zelf de te trainen onderwerpen om zo optimaal gebruik te maken van de trainingsdagen. Voor deze training in Powerpoint, gaat Smidt Kennisprovider in samenspraak met de klant en de desbetreffende trainer een eigen programma aanmaken.

Diverse onderwerpen zoals een afbeelding invoegen en kopiëren, overgangseffecten tussen dia’s instellen of een diamodel bewerken zijn enkele opties voor de training. Andere opties zijn in samenspraak met de trainer beschikbaar en kunnen gekozen worden uit de verschillende Powerpoint niveaus (Basis of Gevorderd).

Deze maatwerk trainingen in Microsoft Powerpoint kunnen wij verzorgen in alle aanwezige Microsoft Powerpoint versies. Wij werken in heel Nederland op locatie maar ook vanuit onze eigen Trainingsruimtes. U vindt ons vaak in Groningen, Friesland en Drenthe. Tevens geven wij trainingen in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Wij gaan de samenwerking graag met u aan.

Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Office dan kunt u via deze link in contact komen voor een Microsoft Powerpoint maatwerk training.