Bent u op zoek naar een maatwerk training in Access? Smidt Kennisprovider biedt Access maatwerk trainingen aan voor alle versies van Access. In samenspraak met een ervaren Access trainer gaan wij als opleider en trainer en u als cursist op zoek naar de optimale Access Training

Bent u bijvoorbeeld verantwoordelijk voor rapportages dan is het gebruik van query’s een enorm voordeel. U kunt dit aangeven in onze maatwerk training in Access. Aangezien u zelf de onderwerpen kiest voor deze Access training maakt u optimaal gebruik van de trainingstijd.

Deze maatwerk trainingen in Access zijn zeer geschikt voor cursisten die al enige ervaring hebben met het programma Access waardoor het voor deze cursisten mogelijk is om eenvoudig en snel de diverse functies van MS Access onder de knie te krijgen. Wij werken in heel Nederland op locatie maar ook vanuit onze eigen Trainingsruimtes. U vindt ons vaak in Groningen, Friesland en Drenthe. Tevens geven wij trainingen in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Wij gaan de samenwerking graag met u aan. Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Access. dan kunt u via deze link in contact komen voor een maatwerk Access training.