Sneller en makkelijker databases bouwen?

Microsoft Access is een handig pakket, waarmee u eenvoudig het beste uit uw informatie haalt. Wilt u snel aan de slag met gegevensverwerking? Bent u geen database-expert, maar wilt u wel graag overzicht houden in de toenemende stroom van gegevens? De Access trainingen van Smidt Kennisprovider geven u inzicht in de vele mogelijkheden van Access. Ook kunt u trainingen op maat volgen, waarbij de toepasbaarheid binnen uw bedrijf behandeld wordt. Wij werken in heel Nederland op locatie maar ook vanuit onze eigen Trainingsruimtes. U vindt ons vaak in Groningen, Friesland en Drenthe. Tevens geven wij trainingen in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Wij gaan de samenwerking graag met u aan. Uw wensen en mogelijkheden staan centraal.

Welke Access trainingen heeft u nodig?

Algemene kennis of maatwerk? Starter of gevorderde? Wat uw wensen en uitgangssituatie ook zijn, Smidt Kennisprovider biedt altijd een passende Access training.

Bij u in het bedrijf of op één van onze trainingslocaties; wij kijken samen met u naar de meest efficiënte oplossing.

Welke Access training past bij u?

Smidt Kennisprovider biedt standaard de volgende Access trainingen aan.

Lees verder om inzicht te krijgen in de doelen die u bereikt met deze Access trainingen. Of boek direct een training uit de agenda.