• Alle kennis van Microsoft Office

  • Gedreven trainers en ontwikkelaars

  • 1
  • 2

In het centrum van Leeuwarden vindt u onze sfeervolle ingerichte trainingsruimte. Het is een goed bereikbare ruimte in het hart van Leeuwarden, op 5 minuten afstand van station en parkeren. De ruimte bevind zich op de begane grond en zijn dus ook goed bereikbaar als u slecht ter been of minder valide bent.

In het centrum van Groningen gebruiken wij een mooie en moderne trainingsruimte aan de Westerkade. Op deze A locatie in de binnenstad van Groningen zijn alle voorzieningen aanwezig.

In Assen Kloosterveen heeft Smidt Kennisprovider een representatieve en sfeervolle trainingsruimte tot zijn beschikking. De ruimte bied plek voor 8 a 10 cursisten en parkeren kan hier voor de deur. Tevens is de ruimte voorzien van alle gemakken zoals; wireless internet, beamer en laptops.

Smidt Kennisprovider biedt een mobiel trainingslokaal aan voor Microsoft Office trainingen. Deze laptops zijn voorzien van de nieuwste Microsoft Windows 10 versie. Met de introductie van dit mobiele trainingslokaal biedt Smidt Kennisprovider zijn klanten de mogelijkheid de trainingen op de eigen locatie te verzorgen.