Schrans 44, 8932 NE Leeuwarden

In het centrum van Leeuwarden vindt u onze sfeervolle ingerichte trainingsruimte. Het is een goed bereikbare ruimte in het hart van Leeuwarden, op 5 minuten afstand van station en parkeren. De ruimte bevind zich op de begane grond en zijn dus ook goed bereikbaar als u slecht ter been of minder valide bent.

Er zijn diverse parkeergelegenheden. Voor de deur parkeren is mogelijk tegen betaling. Op loopafstand kunt u gratis twee uur parkeren (blauwe zone) aan de Raadhuisstraat en de Hollanderdijk. Meer parkeerplaatsen zijn te vinden op het Sixmaplein (Sixmastraat) en de parkeergarage Klanderij.

Ook met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Vanaf het station van Leeuwarden loopt u binnen vijf minuten naar de locatie.

www.friesvergaderhuis.nl

  • Simple Item 1
  • Simple Item 2
  • Simple Item 3
  • 1
  • 2
  • 3

Uit de richting Amsterdam

Uit de richting Utrecht

Uit de richting Groningen

Parkeermogelijkheden

Op de Schrans vindt u diverse betaalde parkeerplaatsen (parkeermeter).
Gratis parkeren (blauwe zone)

U kunt twee uur gratis parkeren op de Hollanderdijk en in de Raadhuisstraat. Beide straten bevinden zich op enkele minuten lopen van onze voordeur.

Parkeergarage Klanderij

Adres voor uw navigatie: Posthoornsteeg 40, 8911 AT Leeuwarden Deze parkeergarage bevindt zich op vijf minuten lopen van delocatie. Maximaal dagtarief € 5,50.

Parkeerterrein Sixmaplein

Adres voor uw navigatie: Sixmastraat 20, 8932 PA Leeuwarden Dit betaalde parkeerterrein met een zeer vriendelijk tarief. Betalen via parkeermeter.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station is het ongeveer 350 meter lopen. Verlaat het station via de zuidelijke uitgang, door het tunneltje. Houdt links aan en volg de Hollanderdijk. Sla bij de kruising met de Schrans (vlakbij spoorwegovergang) rechtsaf. De locatie bevindt zich na 80 meter aan uw rechterhand.