• Alle kennis van Microsoft Office

  • Gedreven trainers en ontwikkelaars

  • 1
  • 2
Koert Smidt

Mijn naam is Koert Smidt en samen met mijn collega’s verzorg ik een breed scala aan trainingen voor u.

Zelf verzorg ik graag microsoft Excel en microsoft Project trainingen op allerlei verschillende niveau’s. Het blijft telkens weer een uitdaging om de complexe software programma’s op een duidelijke en heldere wijze aan de cursisten over te dragen.

Annelies Boertien

Even voorstellen. Ik ben Annelies Boertien en sinds een paar jaar als trainer werkzaam voor Smidt Kennisprovider.

Met de komst van de computers op de werkplek ben ik begonnen als trainer bij een opleider voor secretariële trainingen met de eerste tekstverwerkingsprogramma’s WordPerfect, de eerste spreadsheetprogramma’s Lotus 123 en de eerste dababaseprogramma’s Dbase.

Astrid Bouman

Ik ben Astrid Bouman. Al jaren werk ik binnen de ICT, eerst als programmeur, later als docent en consultant.

Ik draag graag mijn ICT-kennis over, want dat is immers mijn talent en mijn passie! Het is mijn kracht om moeilijke materie over te brengen in de woorden en beelden die begrijpelijk zijn voor degene die wil leren.

Eduard Leusink

Eduard Leusink is onze trainer en specialist in Outlook. Zijn Timemanagement training in Outlook is een van de top cursussen die veel gevraagd wordt. Ook het nieuwe werken heeft geen geheimen voor hem.
Time management in Outlook.

Hessel de Walle

Hessel de Walle is er voor complexe opdrachten op het gebied van data-analyse en rapportage.

Als gewoon Access en Excel niet volstaan maar er geprogrammeerd moet worden in VBA in combinatie met SQL SERVER.

Marjo Havinga

Mijn hart ligt in het trainen van communicatievaardigheden en het coachen van mensen.

Communicatietrainingen zijn trainingen gericht op bewustwording en veranderen van houding en gedrag. Bewust worden van het effect van je gedrag, van het doel wat je wilt bereiken en wat je kan veranderen om dat doel daadwerkelijk te bereiken.

Roel Peeters

Roel is specialist in Microsoft programma`s die helpen in de communicatie tussen mensen . Hij is op zijn best in Outlook, PowerPoint, Prezi, OneNote, Office 365 en SharePoint.

Sander Kats

Sander Kats is MfN Registermediator en trainer in computervaardigheden. Een bijzondere combinatie, waardoor Sander in staat is om naast de inhoudelijke kant van zijn trainingen ook goed aandacht te hebben voor de mensen die ermee moeten werken.