Microsoft Word is in vele opzichten een programma met diverse functies. Kenmerkend voor Microsoft Word zijn de verschillende geautomatiseerde opdrachten, waardoor het voor de gebruiker eenvoudig is om bijvoorbeeld een inhoudsopgave te genereren of een eigen aangemaakte index in te voegen. Smidt Kennisprovider heeft in samenwerking met zijn freelance Microsoft Word trainers een opzet gemaakt om voor bedrijven die veelvuldig met Word werken een passende maatwerk training in MS Word te verzorgen.

In deze maatwerk training voor Microsoft Word kiest het bedrijf zelf de te trainen onderwerpen om zo optimaal gebruik te maken van de trainingsdagen. Voor deze training in Word, gaat Smidt Kennisprovider in samenspraak met de klant en de desbetreffende trainer een eigen programma aanmaken. Diverse onderwerpen zoals stijlen, kop‐ en voetteksten, paginanummering of het bepalen van de bouwstenen voor de galerie zijn enkele opties voor de training.

Andere opties zijn in samenspraak met de Trainer beschikbaar en kunnen gekozen worden uit de verschillende Word niveaus (Intro, Gevorderd of Expert).

Deze maatwerk trainingen in Microsoft Word kunnen wij verzorgen in alle aanwezige Microsoft Word versies. Wij werken in heel Nederland op locatie maar ook vanuit onze eigen Trainingsruimtes. U vindt ons vaak in Groningen, Friesland en Drenthe. Tevens geven wij trainingen in Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord Holland. Wij gaan de samenwerking graag met u aan. Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Office dan kunt u via deze link in contact komen voor een Microsoft Word maatwerk training.