Beslissen op basis van goede gegevensanalyse?

U kent het wel; de hoeveelheid data binnen uw bedrijf neemt hand over hand toe. Tevens moet u dagelijks beslissingen nemen, waarvoor u een gedegen analyse uit moet voeren van al deze gegevens. Hiervoor biedt Microsoft Excel uitkomst. Een spreadsheet programma voor het eenvoudig maken van formules en berekeningen. In Excel bent u in staat om modellen te bouwen voor analyses en deze weer te geven in overzichtelijke grafieken. Volg een Excel training van Smidt Kennisprovider in Groningen en u bent altijd up-to-date met uw gegevens.

Waarom Microsoft Excel?

U kunt Microsoft Excel gebruiken voor uw boekhouding, budgettering, facturering, rapportage, planning enz. De veelheid van toepassingen maakt dit pakket tot een zeer handige tool binnen uw bedrijfsvoering. Voor uzelf en voor uw medewerkers. Smidt Kennisprovider biedt voor elke kennisniveau een passende Excel training aan in Groningen Wilt u liever maatwerk? Ook daar zijn vele cursus en workshop mogelijkheden voor.

Welke Excel trainingen kunt u volgen?

Smidt Kennisprovider biedt de volgende Excel trainingen en cursussen standaard aan in Groningen U kunt zien wat de voorwaarden en condities zijn. Maar nog belangrijker; welk doel u met deze Excel trainingen bereikt.

Neem beslissingen op grond van een gedegen analyse en laat u hierbij ondersteunen door Microsoft Excel.

Wij geven in de gehele provincie Groningen Excel training. U kunt denken aan de plaatsen: Groningen Stad, Hoogezand, Veendam, Haren, Delfzijl, Winschoten en Stadskanaal. Wij gaan de samenwerking graag met u aan.

Boek vandaag nog een training bij ons of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.