Opleidingsbureau en trainingsbureau in Groningen

Smidt Kennisprovider is al meer dan twintig jaar actief als zelfstandig opleidingsbureau in Groningen. Wij organiseren zowel trainingen voor uiteenlopende doelgroepen Microsoft Office gebruikers als trainingen op het gebied van communicatie-en taaltrainingen, advies en coaching. U kunt daarbij denken aan:

Presenteren:

Secretariële trainingen:

Rapporteren en analyseren:

Vanuit onze trainingslocatie in Groningen geven wij in de gehele provincie Groningen computertrainingen en softwaretrainingen. Wij geven tevens trainingen op locatie.
U kunt in Groningen denken aan de plaatsen: Groningen Stad, Hoogezand, Veendam, Haren, Delfzijl, Winschoten en Stadskanaal.

Smidt Kennisprovider verzorgt praktijkgerichte trainingen. Vaardigheid op de werkplek bevordert het werkplezier. Voorafgaand aan de uitvoering van een training, wordt door de trainer óf een werkplekoriëntatie gedaan of wordt een vragenlijst aan de deelnemers gezonden die zij verzocht worden in te vullen.

Wij bieden Microsoft Office trainingen in Groningen:

Naast trainingen heeft Smidt Kennisprovider zich toegelegd op het ontwikkelen van maatwerkoplossingen met behulp van Microsoft Office VBA.

De trainers, coaches en ontwikkelaars waar Smidt Kennisprovider mee samenwerkt in Groningen, hebben ruime werkervaring en hebben zich bewezen in de praktijk.