Opleidingsbureau en trainingsbureau in Drenthe

Smidt Kennisprovider is al meer dan twintig jaar actief als zelfstandig opleidingsbureau in Drenthe. Wij organiseren zowel trainingen voor uiteenlopende doelgroepen Microsoft Office gebruikers als trainingen op het gebied van communicatie-en taaltrainingen, advies en coaching. U kunt daarbij denken aan:

Presenteren:

Secretariële trainingen:

Rapporteren en analyseren:

Vanuit onze vestiging in Assen geven wij in de gehele provincie Drenthe computertrainingen en softwaretrainingen. Wij geven tevens trainingen op locatie.
U kunt in Drenthe denken aan de plaatsen: Assen, Beilen, Hoogeveen, Meppel, Emmen, Roden en Coevorden.

Smidt Kennisprovider verzorgt praktijkgerichte trainingen. Vaardigheid op de werkplek bevordert het werkplezier. Voorafgaand aan de uitvoering van een training, wordt door de trainer óf een werkplekoriëntatie gedaan of wordt een vragenlijst aan de deelnemers gezonden die zij verzocht worden in te vullen.

Wij bieden Microsoft Office trainingen in Drenthe:

Naast trainingen heeft Smidt Kennisprovider zich toegelegd op het ontwikkelen van maatwerkoplossingen met behulp van Microsoft Office VBA.

De trainers, coaches en ontwikkelaars waar Smidt Kennisprovider mee samenwerkt in Drenthe, hebben ruime werkervaring en hebben zich bewezen in de praktijk.