• 1
  • 2
  • 3

Aan de rand van Rijssen heeft Smidt Kennisprovider een representatieve en sfeervolle trainingsruimte tot zijn beschikking. De ruimte bied plek voor zo’n 10 cursisten en parkeren kan hier voor de deur. De bereikbaarheid van onze locatie met auto of openbaar vervoer is zeer goed. Vanaf het station van Rijssen loopt u binnen tien minuten naar de locatie.

Smidt Kennisprovider

Reggesingel 44
7461 AK Rijssen

Route per auto
Vanaf de A35 / N35

Rijdt vanaf de A35/N35 de N350 richting Rijssen op. U rijdt nu op de Rijssensestraat. U passeert twee rotondes waarbij u rechtdoor blijft rijden. Op een gegeven moment splits de weg zich en gaat de N350 over in de N347, blijf deze volgen. U passeert vervolgens opnieuw twee rotondes waarbij u rechtdoor blijft rijden. Zo’n 350 meter na de laatste rotonde slaat u rechtsaf de Reggesingel in. De trainingslocatie bevind zich na zo’n 50 meter aan de rechterzijde op Reggesingel 44 in het pand van Editopleidingen.

Route openbaar vervoer
Vanaf NS Station Rijssen

U loopt in 10 minuten naar de Reggesingel 44. U loopt onder de rotonde door naar de andere kant van de weg en van daaruit gaat u rechtsaf naar de Reggesingel 44.

Route per auto
Vanuit Holten

Neem vanuit Holten de N350 richting Rijssen. U rijdt nu op de Holterstraatweg. U passeert verschillende rotondes waarbij u rechtdoor blijft rijden. Op een gegeven moment gaat de Holterstraatweg over in de Reggesingel. Rijdt door tot de grote rotonde met een driesplitsing. U bent ondertussen al in Rijssen. Blijf rechtdoor gaan richting de A35/N35 en na zo’n 250 meter slaat u linksaf de Reggesingel in. De trainingslocatie bevind zich na zo’n 50 meter aan de rechterzijde op Reggesingel 44 in het pand van Editopleidingen.

Route per auto
Vanuit Nijverdal

Neem vanuit Nijverdal de N347 richting Rijssen. U rijdt nu op de Provincialeweg Zuna. U passeert verschillende rotondes waarbij u rechtdoor blijft rijden. Op een gegeven moment gaat de Provincialeweg Zuna over in de Morsweg. Rijdt door tot de grote rotonde met een driesplitsing. U bent ondertussen al in Rijssen. Ga linksaf richting de A35/N35 en na zo’n 250 meter slaat u linksaf de Reggesingel in. De trainingslocatie bevind zich na zo’n 50 meter aan de rechterzijde op Reggesingel 44 in het pand van Editopleidingen.