• 1
  • 2
  • 3

In de wijk Martenshoek in Hoogezand heeft Smidt Kennisprovider een representatieve en sfeervolle trainingsruimte tot zijn beschikking. De ruimte bied plek voor zo’n 10 cursisten en parkeren kan hier voor de deur. De bereikbaarheid van onze locatie met auto of openbaar vervoer is zeer goed. Vanaf het station van Hoogezand loopt u binnen vijftien minuten naar de locatie.

Smidt Kennisprovider

Werfkade 10, Hoogezand

Route per auto
Vanaf de A7

Rijdt vanaf de A7 de N386 richting Hoogezand op. U rijdt nu op de A.H.G. Fokkerlaan. U steekt het kanaal over en gaat bij de eerstvolgende rotonde linksaf. Hier rijdt u de Industrieweg op. Rijdt door tot aan de rotonde en sla linksaf. U rijdt nu op de Meint Veningalaan en slaat de tweede straat linksaf, de Sluiskade op. Rijdt nu rechtdoor, langs de verschillende winkels en rijdt aansluitend de Werfkade op. De trainingslocatie bevind zich na zo’n 400 meter aan de linkerzijde aan de werfkade 10 in het pand van BBTI.

Route openbaar vervoer
Vanaf NS Station Hoogezand

U loopt in 15 minuten naar de Werfkade 10. U loopt vanaf het station Martenshoek de Spoorstraat-Noord in richting het winkelcentrum van Martenshoek. Sla bij de Meint Veningalaan rechtsaf en daarna de eerste straat linksaf. Je bent nu in de Sluiskade. Loop rechtdoor, langs de verschillende winkels en loop aansluitend de Werfkade op. De trainingslocatie bevind zich na zo’n 400 meter aan de linkerzijde aan de Werfkade 10 in het pand van BBTI.

Route per auto
Vanuit Zuidlaren

Volg vanaf Zuidlaren tot voorbij Kropswolde de N386 richting Hoogezand. Nog voor de brug over het kanaal gaat u bij de rotonde rechtsaf de Industrieweg op. Rijdt door tot aan de rotonde en sla linksaf. U rijdt nu op de Meint Veningalaan en slaat de tweede straat linksaf, de Sluiskade op. Rijdt nu rechtdoor, langs de verschillende winkels en rijdt aansluitend de Werfkade op. De trainingslocatie bevind zich na zo’n 400 meter aan de linkerzijde aan de werfkade 10 in het pand van BBTI.

Route per auto
Vanuit de Hoofdstraat in Hoogezand

Rijdt vanaf de Hoofdstraat de Meint Veningalaan op. Rijdt door tot aan de Sluiskade. Vanuit de Hoofdstraat gezien is het de tweede Sluisstraat. Hier slaat u rechtsaf. Rijdt nu rechtdoor, langs de verschillende winkels en rijdt aansluitend de Werfkade op. De trainingslocatie bevind zich na zo’n 400 meter aan de linkerzijde aan de werfkade 10 in het pand van BBTI.