• 1
  • 2
  • 3

In het centrum van Groningen gebruiken wij een mooie en moderne trainingsruimte aan de Westerkade. Op deze A locatie in de binnenstad van Groningen zijn alle voorzieningen aanwezig. De ruimte ligt op steenworp afstand van het Noorderplantsoen en binnen enkele minuten wandelt u naar de Grote Markt. Vanaf het Centraal Station wandelt u via de singels in minder dan 10 minuten naar het pand. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Bussen arriveren en vertrekken pal voor en naast het pand. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in de parkeergarage aan de Westerhaven.

Pand van de Toekomst
www.conjunctmarketing.nl
Westerkade 1-b
9718 AN Groningen

Route Pand van de Toekomst vanuit richting Assen

U komt vanaf de A28 Groningen binnen. Ruim voordat u de stoplichten nadert, houdt u rechts aan. U rijdt namelijk onder het Julianaplein door en hier- voor dient u als het ware rechtsaf te slaan richting Groningen centrum.

Feitelijk rijdt u echter rechtdoor en zo komt u op de Emmabrug. Aan het einde van de Emmabrug draait u bij de stoplichten linksaf de Emmasingel op. De Emmasingel loopt over in Eeldersingel. Op de Eeldersingel gaat u bij de stoplichten rechtsaf. U rijdt op de Eendrachtsbrug en gaat rechtdoor de Westerhaven op.

Aan het einde van de Westerhaven slaat u bij de T-splitsing rechtsaf. Het is nog 50 meter en u kijkt al op het pand uit. De ingang van Het Pand van de Toekomst zit aan de rechterkant van het pand. Route Pand van de Toekomst vanuit richting Hoogezand U nadert op de A7 Groningen en volgt de A7/N7 door bij Ring Zuid af te slaan (richting Drachten). U rijdt op de Weg der Verenigde Naties door tot aan het Julianaplein (tot u de stoplichten ziet). U slaat rechts af richting Groningen centrum en hoeft niet op de stoplichten te wachten.

U rijdt over de Emmabrug en aan het einde van de Emmabrug draait u bij de stoplichten linksaf de Emmasingel op. De Emmasingel loopt over in Eeldersingel. Op de Eeldersingel gaat u bij de stoplichten rechtsaf. U rijdt op de Eendrachtsbrug en gaat rechtdoor de Westerhaven op.

Aan het einde van de Westerhaven slaat u bij de T-splitsing rechtsaf. Het is nog 50 meter en u kijkt al op het pand uit. De ingang van Het Pand van de Toekomst zit aan de rechterkant van het pand.

Route Pand van de Toekomst vanuit richting Drachten U komt vanaf de A7 Groningen binnen en gaat bij afrit 36 de snelweg af. U rijdt rechtdoor richting de rotonde “Vrijheidsplein” (Groningen West) welke u driekwart neemt.

Direct bij de stoplichten slaat u rechtsaf, de Leonard Springerlaan in. Aan uw rechterkant ziet u Martiniplaza. Bij de volgende stoplichten slaat u linksaf. U rijdt op de Paterswoldseweg die u dient te vervolgen. Na het derde stoplicht rijdt u de Eendrachtsbrug op en rechtdoor naar de Westerhaven.

Aan het einde van de Westerhaven slaat u bij de T-splitsing rechtsaf. Het is nog 50 meter en u kijkt al op het pand uit. De ingang van Het Pand van de Toekomst zit aan de rechterkant van het pand.